top of page
20210114_Restel_Koiviston_Kartano_Paarakennus_&_Tila-18.jpg

Parasta palvelua ja ikimuistoisia elämyksiä.

Päärakennus

Koiviston Huvila on historiallinen tila, jonka tarina on saanut alkunsa jo vuonna 1921. Historiaa henkivä huvila pihapiireineen ja rantasaunoineen on restauroitu täysin, kuitenkin alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Huvila sopii etenkin design-arvohuonekaluja arvostavalle vieraalle. Koiviston Huvilassa on ollut hauskaa läpi vuosikymmenien. Niin talo kuin puutarha on täyttynyt naurusta ja iloisista ihmisistä, ja niin on tänä päivänäkin. 

 

Koiviston Huvilan sisätilat ovat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on luonnonvaloa tulviva kaunis pääsali sekä pianohuone ja yläkerrassa kaksi kokoustilaa.

 

Varatessasi Koiviston Huvilan käyttöösi, saat juhliinne upean kokonaisuuden: kauniin miljöön, jossa hyvin hoidetun puutarhan keskellä kohoaa klassismin tyylisuunnasta innoituksensa saanut, viehättävä huvila. Sisätilat ovat elämys jo sinällään, sillä ne on sisustettu ajattomilla tyylihuonekaluilla ja taiteella. 

 

Huolehdimme aina myös, että saatte juhliinne maittavat antimet. Tarjolla on Koiviston Huvilan historiaa henkiviä menuja sekä catering-palvelumme, jonka myötä toteutamme tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Katso tilojen 360-esittely »

210603-Koiviston-Huvila-HI-RES-12.jpg
20210114_Restel_Koiviston_Kartano_Paarakennus_&_Tila-1..jpg.jpg

Pääsali

Huvilan alakerrassa on upeasti luonnonvaloa tulviva kaunis pääsali, mikä soveltuu erinomaisen hyvin niin kokouksiin kuin juhlaillallisiin tai nimenantotilaisuuksiin. Salin illallispöytiin sopii mainiosti 24 vierasta. Istuessanne juhlasalissa voitte samalla ihastella upeaa maisemaa, joka huvilan nurmiviheriöille, omenatarhaan ja aina Sahajärvelle asti.

 

Pääsalin vieressä on pianohuone, missä on hyvät tilat noin 10:lle.

 

Tarpeen vaatiessa voimme palvella lukuisampaakin juhlaväkeä upeaan puutarhaamme pystytetyissä teltoissa. Täydennä tilaisuutesi valmiiksi laadituilla illallismenuilla tai pyydä juuri sinulle räätälöityä menua.

Kokoustilat

Koiviston Huvila sopii erinomaisesti kokouksien järjestämiseen. Vanha Huvila luo omanlaisensa tunnelman kokouksiin ja jää varmasti vieraiden mieleen. 

 

Alakerran pääsalin lisäksi Huvilan yläkerrassa löytyy kaksi kokoustilaa: yksi 7:lle henkilölle ja sen vieressä erillinen 8 henkilön kokoustila, missä on kokoustekniikka (kevyt äänentoisto, TV ja Wi-Fi). Yläkerran kaunista Sinisen kakluunin huonetta on täydennetty upealla Eliel Saarisen istuinryhmällä.

 

Yläkerran erittäin isolta parvekkeelta on häkellyttävän kauniit näkymät huvilan nurmiviheriöille, omenatarhaan ja aina Sahajärvelle asti.

Osallistujamäärää voidaan kasvattaa, mikäli haluatte hyödyntää puutarhaan kesäkuukausina pystytettäviä telttojamme kokouksissanne. Katso tilojen 360-esittely »

 

Saatte kokouksiin myös tarjoiluja, joiden myötä pääsette asioiden edistämisen ohella myös herkuttelemaan. Tarjoamme tällä hetkellä kokousvieraillemme aamupäiväpakettia sekä iltapäiväpakettia, joiden tilaamisesta voitte ilmoittaa kokousvarausta tehdessänne.

KoivistonHuvila-800x800-pienempi-kokoust
KoivistonHuvila-800x800-sauna-pienempi.j

Saunat

Sahajärven rannan saunat ovat olleet kuuluisia löylyistään jo vuosikymmeniä. Syyn siihen huomaa nopeasti asettuessaan lauteille: poikkeuksellisen pehmeä löylynhenki hyväilee verrattoman lempeästi saunojaa.

Rantasaunoja on kaksi. Iso sauna on varattavissa jopa noin 20 hengen tilaisuksiin ja mikäli seurueessa on tarvetta kahdelle saunalle, ison saunan lisäksi on mahdollista varata käyttöön myös järvirannan toinen pienempi sauna. Pieni sauna on moderni ja valoisa sauna, jossa 8 henkeä pääsee nauttimaan löylyistä.

 

Kun haluatte nauttia saunomisesta Koiviston Huvilalla, varatkaa sauna seurueenne käyttöön hyvissä ajoin. Saatte halutessanne myös maukkaat ruoka- ja juomatarjoilut saunatiloihin.  Katso saunatilojen 360-esittely »

Aktiviteetit

Täydennä tilaisuuttasi ulkoaktiviteetilla! 

Luonto ja ulkoilu tuottavat monenlaisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Olipa kyseessä ryhmänne tai yrityksenne virkistyspäivä, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä (vaikkapa Helsingissä tai Espoon Nuuksiossa), kumppaniltamme löytyy monipuolisia luontoaktiviteetteja päiväänne.

 

Kysy teille räätälöityä kokonaisuutta tai tutustu valmiisiin ohjelmiin  kumppaninamme FoRestFulin kautta.

Pyydä meiltä tarjousta

Kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä ja mitä sinne kaipaat. Täytä oheinen lomake yhteystiedoillanne ja ilmoita, miten voimme palvella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö
bottom of page