top of page
KoivistonHuvila-kokoustila-sisakuva.jpg

Parasta palvelua ja ikimuistoisia elämyksiä.

Juhlatila

Koiviston Huvilassa on ollut hauskaa läpi vuosikymmenien. Niin talo kuin puutarha on täyttynyt naurusta ja iloisista ihmisistä, ja niin on tänä päivänäkin. 

 

Varatkaa huvilamme käyttöönne ja saatte juhliinne upean kokonaisuuden: kauniin miljöön, jossa hyvin hoidetun puutarhan keskellä kohoaa klassismin tyylisuunnasta innoituksensa saanut, viehättävä huvila. Sisätilat ovat elämys jo sinällään, sillä ne on sisustettu ajattomilla tyylihuonekaluilla ja taiteella. 

 

Koiviston Huvilan sisätiloihin mahtuu 24 henkilöä, mutta tarpeen vaatiessa voimme palvella lukuisampaakin juhlaväkeä puutarhaan pystytetyissä teltoissa.  Huolehdimme myös, että saatte juhliinne maittavat antimet. Tarjolla on Koiviston Huvilan historiaa henkiviä menuja sekä catering-palvelumme, jonka myötä toteutamme tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Katso tilojen 360-esittely »

Girls at Outdoor Party
KoivistonHuvila-800x800-pienempi-kokoust

Kokoustila

Järjestätte hyvin toimivissa, väljissä ja ilmavissa tiloissamme onnistuneet kokoukset turvallisesti. Koiviston Huvilan kokoustiloihin mahtuu yhteensä 24 kokousvierasta. Osallistujamäärää voidaan kasvattaa, mikäli haluatte hyödyntää puutarhaan kesäkuukausina pystytettäviä telttojamme kokouksissanne. Katso tilojen 360-esittely »

 

Saatte kokouksiin myös tarjoiluja, joiden myötä pääsette asioiden edistämisen ohella myös herkuttelemaan. Tarjoamme tällä hetkellä kokousvieraillemme aamupäiväpakettia sekä iltapäiväpakettia, joiden tilaamisesta voitte ilmoittaa kokousvarausta tehdessänne.

Saunatilat

Sahajärven rannan saunat ovat olleet kuuluisia löylyistään jo vuosikymmeniä. Syyn siihen huomaa nopeasti asettuessaan lauteille: poikkeuksellisen pehmeä löylynhenki hyväilee verrattoman lempeästi saunojaa.

 

Kun haluatte nauttia saunomisesta Koiviston Huvilalla, varatkaa sauna seurueenne käyttöön hyvissä ajoin. Saunoja on kaksi, suurempaan mahtuu 20 saunojaa ja pienempään 8. Saatte halutessanne ruoka- ja juomatarjoilua saunatiloihin.  Katso saunatilojen 360-esittely »

KoivistonHuvila-800x800-sauna-pienempi.j

Aktiviteetit

Luonto ja ulkoilu tuottavat monenlaisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Olipa kyseessä ryhmänne tai yrityksenne virkistyspäivä, tykypäivä, tyhypäivä tai tiimipäivä (vaikkapa Helsingissä tai Espoon Nuuksiossa), kumppaniltamme löytyy monipuolisia luontoaktiviteetteja päiväänne.

 

Kysy teille räätälöityä kokonaisuutta tai tutustu valmiisiin ohjelmiin  kumppaninamme FoRestFullin kautta.

Pyytäkää meiltä tarjousta

Kertokaa, mitä kaipaatte. Täyttäkää oheinen lomake yhteystiedoillanne ja ilmoittakaa, miten voimme palvella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

bottom of page