top of page
Kopio tiedostosta Haltia_Lake_Lodge_Glamping_teltta_2lowres.jpg

Haltia Lake Lodge - Koe elämyksellinen luonto ja huippumajoitus

Päätä tapahtumasi yöpymällä upeissa Haltia Lake Lodgen majoitusvaihtoehdoissa

Koiviston Huvilan kumppanina toimii Haltia Lake Lodge,  joka on ekologinen design-hotelli luonnon helmassa - vain 15 min ajomatkan päässä Koiviston Huvilasta (10,7 km). Haltia Lake Lodegsta saat elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja vaikkapa tiimipäivääsi tai juhliasi kruunaamaan.

Ota tauko kaupunkielämän sykkeestä ja nauti hetki rikkumattoman luonnon rauhasta Haltia Lake Lodgessa. Koe Suomen luonnon parasta antia Nuuksion kansallispuiston järvimaisemissa nauttien boutique-hotellin tyylikkäästä huoneesta tai upeasti varustellun glamping-teltan ylellisyydestä. Vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Kysy tarjous majoituksesta!

photo-output8.jpeg
Mallihuone_edestä.jpg

Boutique-hotellihuoneet

Haltia Lake Lodgen boutique-huoneet ovat luonnohelmaan sopivan harmonisia. Ei mitään turhaa, vaan kaikki tarpeellinen unohtumattomaan vierailuun. Kaikki huoneesi materiaalit ovat luonnonmukaisia ja suomalaisia.​

Kompaktit huoneet on sisustettu linnunpesäteemalla, ja huoneissa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Sisustus on tyylikkään minimalistinen, ja se yhdistelee suomalaista designia ja Kierrätyskeskuksen kanssa yhteistyössä ideoituja kalusteita.

Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja kotimaisia. Käperry nukkumaan Unikulman laadukkaaseen vuoteeseen omaan pesään Nuuksion haltioiden suojelukseen – hyviä unia!

Lodge glamping -teltat

Kaikki teltat on varusteltu upeasti suomalaisilla huippuluokan Unikulma-vuoteilla. Nautit yöunista untuvapeittojen ja -tyynyjen syleilyssä. Lodge glampingissä pääset aistimaan suomalaisen luonnon parhaat puolet, sillä telttakangas päästää äänet ja puhtaan luonnon tuoksut sisälle, mutta pitää sateen ja tuulen ulkona.

Lodge Glampingit ovat 18 m2 kokoisia ja niissä on ilmastointi, lämmitys, vedetön pakastava WC, vettä käsien- ja hampaiden pesua varten, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja terassi.

Lodge Glampingit sijaitsevat hotellin lähistollä metsän suojassa. (50 – 150m). Peseytymiseen ovat käytössä saunaosaston suihkut erikseen osoitettuina aikoina, tarkemmat tiedot saat vastaanotosta saapuessasi.

Kopio tiedostosta Haltia_Lake_Lodge_Glamping_teltta_3lowres.jpg
tarjouspyynto

Pyydä meiltä tarjousta

Kerro, millaista tapahtumaa olet järjestämässä ja mitä sinne kaipaat. Täytä oheinen lomake yhteystiedoillanne ja ilmoita, miten voimme palvella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

bottom of page