top of page
KoivistonHuvila-kattaus-juhlatila-kokous

Täällä on aina syöty
ja juotu hyvin.

Parhaista aineksista luotuja makunautintoja

Maittava ruoka ja juoma tekevät iloiseksi. Siksi Koiviston Huvilassa on aina viihdytty ja pidetty hauskaa. Tarjoamme tänä päivänä vähintään yhtä herkullisia antimia kuin aikoinaan, joten kaikille vieraillemme on luvassa vedet kielelle nostattavia elämyksiä ja hilpeitä hetkiä hyvässä seurassa.

 

Koiviston Huvila toimii tilausravintolana. Kun varaat huvilamme käyttöönne, seurueenne pääsee nauttimaan kokkiemme maistuvista luomuksista kaikessa rauhassa.

Fried Fish Fillet
KoivistonHuvila-kattaus-800x800.jpg

Menut

Menuissamme näkyvät, maistuvat ja tuoksuvat Koiviston Huvilan historia, unohtamatta omassa puutarhassa ja tiluksilla kasvatettuja laadukkaita raaka-aineita.

Olemme luoneet valmiiksi muutamia illallismenuja, joissa olemme hioneet kaikki maut saumattomasti yhteen. Lisäksi löydät valmiit menut myös saunatiloihin sekä cocktail-menun pieneen nälkään.

Mikäli näistä mikään ei tunnu sopivalta tai haluat muuttaa jotain, niin räätälöimme myös aina tarjoiluita tarpeidesi mukaan.

Catering

Saatte meiltä juhlienne ja kokoustenne mukaiset ateriakokonaisuudet juomineen. Kertokaa, mitä kaipaatte, me osaamme ottaa toiveenne huomioon kokonaisuutta rakentaessamme.

Oman kokkimme maukkaat tarjoilut hurmaavat varmasti jokaisen.

Waitering
bottom of page